Iz cuklusa interesantnih komentara na društvenoj mreži faceboka

Ne kažem nikom ništa svak ima svoju glavu da misli ako u njoj naravno ima vijuga za razvijanje svoga mišljenja, tako i ja.

Ali zato hoću da kažem; Da sam ja kojim slučajem poginuo u ratu kao borac i pripadnik ARBiH, ja jadan ne bi ni znao da bi mi do danas pa i u buduće preživjeli komadanti i političko kriminalna svita stojala ispred moje humke ili kolektivnog obilježja na kojem piše moje ime i odavali počast kao borcu na Allahovom putu kao šehidu ili Allahovog ratnika, i još za medije iznosili izjave šprdnje i govorili Ako Bog da biće šehid??. 

Kako mrtav ne govori niti prdi pa možeš pisat-brisat i srat po njemu šta fanatik ogrezo fanatizmom i stranačkom ideologijom katkad i po potrebi spremi, tako da nemožeš miran niti biti u grobu niti od njihovih padobranskih nasrtaja. 
E baš mi je drago da sam preživio svu tu golgotu i da vama mogu stresti u brk što hoću i opsovat šta hoću i kad hoću.

I da ne zaboravim i dodam; Ja sam bio pripadnik ARBiH i bio borac na odbrani zemlje BiH, ravnopravne, ne djeljive, za slobodu svih građana, za građansku i sekularnu državu RBiH. Za državu BiH koja nije ni Srpska, ni Hrvatska, ni muslimansko Turska, niti pravoslavna, niti katolička, niti Islamska. Već BiH koja je Bosanska i kao takva svih njenih građana koji u njoj slobodno žive bez obzira na njihov svjetonazor, religijsku ili neku drugu etničku pripadnost. 

Vaše promocije religijskih vojni komponenti zaraćenih strana okačite mačku o rep.

Žali Bože samo poginulih i stradalih u ovoj nesretnoj zemlji kojima odajem dužno poštovanje i ubjeđen sam da su otišli sa ovog svjeta sa potpuno drugačijom vizijom o svojoj zemlji, nego što im komadanti i politička svita danas prezentuju.

B.S.S. / Ljuta Krajina

Povezano iz kategorije

Error: No articles to display

Općine Unsko-sanskog kantona

                 

Android App za LjutaKrajina.net