Hamdija Lipovača sa biroa rada direkt ide na premijersku funkciju

CIRKUS VIJEST

PADA VLADA U USK

Ne savakidašnji događaji:

Nakon što je SDP zbog direktorske pozicije napustio jedan dotur, drugi dotur zbog druge pozicije napustio je DF i sad šta se dešava, pat pozicija sadašnje Rošićeve vlade.

DOTURE POMAGAJ

ROŠIĆ - NI NA NEBU, NI NA ZEMLJI

Trenutno u ovim konsolidacijskim političkim odnosima partija ko će koga pobjediti (zajebati-prevarati) stanje je u košarkaškom žargonu rečeno 15 : 15

Prema nezvaničnim informacijama do koje je došao naš portal iz kuluara mafijaških, munafičkih i licimjernih priča, kupovine i prodaje, obzirom na papanluk u skupštini USK stanje je ovako:

Huseina Rošića kao premijera USK će zamjenuti Hamdija Lipovača a SDP u saradnji sa Asda, dijela otrgnute SDA i još pokojeg papka - zastupnika ako uhvate činit će novu većinu u skupštini USK i podrška izboru Lipovače.

Hozanović Rifet Cazinski predsjedavajući Vijeća kao glavni LERO ili bolje rečeno OREL Asda, jako je zainteresiran da se revanšira Hamdiji Lipovači za podršku koju je dobio u Lipovačinom mandatu da svoju osuđujuću sudsku zatvorsku kaznu odsluži časno i pošteno kod kuće.

Lipovača je danas nezaposlen, a kako je kazao za N1, pretpostavlja da je jedini doktor nauka na birou za nezaposlene u BiH, što je za OREL-a  dodatni motiv da se motivira, revanšira i pomogne svom stranačkom kolegi.

Pa stoga ne stoji činjenica kako je ispričao Lipovača da je dobio '' nož u leđa ''  od onih kojima je najviše pomogao i djelio tal Božije blagodati i svoje moći.

Lipovača kojeg još zbog svoje uloge u političkom životu zovu Alkapone, očigledno je jedini  spas za ovaj kanton, u to ime za ovog lipšu jedna numera.

Zašto baš Lipovača za premijera, pa zato što jedino on može stati na put Sanskom kabadahiji Kamberu u rasturanju Asda kažu cirkusanti iz Alijine (A)sda stranke. 

 

 

 

 

Povezano iz kategorije

Error: No articles to display

Općine Unsko-sanskog kantona

                 

Android App za LjutaKrajina.net