Tadić: Štampani mediji oglasili kraj demokratije u Srbiji

Štampani mediji objavili su danas na naslovnoj strani Vučićevu reklamu što je za Tadića simbolički kraj demokratije.

 

 
Naslovne strane većine štampanih medija jutros su "osvanule" sa predizbornim reklamnim oglasom predsjedničkog kandidata Aleksandra VučićaAl Jazeera

Predsjednik SDS-a Boris Tadić izjavio je da štampani mediji nisu danas na naslovnim stranama objavili samo predizborni oglas Aleksandra Vučića, već i konačni kraj demokratije u Srbiji. 

Tadić je u izjavi dostavljenoj medijima ocijenio da su današnje naslovne strane novina u Srbiji konačno ogolile pravo stanje u našim medijima, da predstavljaju ogledalo našeg društva i posljednje su "upozorenje građanima da izađu na izbore i svojim glasom odbrane slobodu i demokratiju".

Kako kaže, od presudnog je značaja za budućnost naše zemlje da građani izađu na izbore i daju svoj glas "protiv potpunog sunovrata demokratije u Srbiji, bez koje nema ni ekonomskog, ni bilo kog drugog napretka našeg društva". 

Sjevernokorejski scenarij

"Dok Vučić u predizbornim spotovima upozorava na makedonski scenario, o kojem niko osim njega ne govori, danas je očigledno da je jedina prava prijetnja za Srbiju sjevernokorejski scenario pod vladavinom Aleksandra Vučića", navodi Tadić.

Naslovne strane većine štampanih medija jutros su osvanule sa predizbornim reklamnim oglasom predsjedničkog kandidata Aleksandra Vučića.

Izvor: Agencije

 

Općine Unsko-sanskog kantona

                 

Android App za LjutaKrajina.net