ŠOKANTNO| POLICIJA U BIHAĆU UHAPSILA NASTAVNICU BIOLOGIJE ZBOG TRGOVINE NARKOTICIMA!

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Unsko-sanskog kantona (USK) jutros su uhapsili prosvjetnu radnicu zaposlenu u Osnovnoj školi (OŠ) “Prekounje” u Bihaću i još dvije osobe zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljene trgovine i omogućavanja uživanje opojnih droga.

Kako saznaje “Avaz”, riječ je o Merjemi Haračić, nastavnici biologije, koja je rodom iz Bugojna. Policija je tokom pretresa pronašla određene količine opojnih droga.

Konkretno, kod nastavnice Haračić navodno je pronađena droga speed. Prema neslužbenim informacijama, uhapšen je i vanbračni partner nastavnice Haračić.

– Ovo je strašno, šokirana sam! Možete misliti kako mi je sinoć bilo kada me policija nazvala i pozvala u školu – ispričala nam je uznemirena direktorica škole Anela Kozlica.

Objasnila je da su spomenutoj nastavnici, koja je radila i područnoj školi u Pokoju, drogu pronašli u školskom ormariću.

Inače, u ovoj školi se prošle godine dogodila velika tragedija kada je 9.maja 10-godišnji učenik Alan Hodžić skočio s drugog sprata škole i usljed teških povreda umro u Kantonalnoj bolnici (KB) “Dr.Irfan Ljubijankić” u Bihaću.

avaz.ba/oslobodjenje.ba

Općine Unsko-sanskog kantona

                 

Android App za LjutaKrajina.net