Vi ste IKEBANE koji će pomno da izvršavaju svoju ulogu za političko podzemlje

A za općinsko vijeće pozivamo građansko orjentirane glasače koji žele građansko uređenje naše države i građansko orjentiranu općinu Cazin. Glasajte za Prvu BH stranku u Cazinu,  jer baš na toj listi se nalaze kandidati svi ostalih nas iz'' Vijeća građana za Vijeće općine Cazin.''

Za građane Cazina bi bilo opasno  produženje ove agonije ako ovi lokalni izbori u Cazinu budu puko produženje mandata. S toga pozivamo građane koji podržavaju građansko orjedntirano društveno uređenje zemlje i same općine Cazin, da ne nasjedaju na konstalacije laži do obmane i prevare. Samo moralni i časni ljudi i oni koji logikom prepoznaju stvari  mogu prepoznati  put  sa kojim treba ići dalje.

Kada prođe ova predizborna euforija i stišaju se emocije, oni odu od vas, više se nevrate, jer im netrebate a vaš glas ode stranačkom kandidatu, vjerujte  da  nemaju mandat raditi samostalno, njihove su ruke vezane i njihova svaka uloga prema građanima u opšte je laž, obmana i prevara. Oni moraju biti puki poslušnici i podanici svoje političke oligarhije  čiju posredničku ulogu će da izvršavaju pomno i dosljedno za političko podzemlje, stranku, čiji je kandidat uvučen uz sitno šićarsku ulogu i raznih obećanja. U protivnom svako drugo ponašanje stranačkih kandidata slijedi im progon, lična prijetnja, prijetnja porodici, politička odmazda... Prema tome samo da znate, građani su odgovorni u kreiranju i izboru vjećnika, da li će vijeće biti u podaničkoj ulozi stranci koji će kao ''IKEBANE'' pomno da izvršavaju ulogu donošenih odluka za vrh ''MOZGA'' hijerarhije svoje političke stranke ili na drugoj strani izboru hrabrih slobodoumnih nezavisnih i odgovornih ljudi. 

S toga pozivamo Vas da zajedno radimo na promjeni postojaćeg stanja kako u našoj općini Cazin tako i u cijeloj BiH.

PROMO VIDEO / Na listi 'Prve BH Stranke' je Vijeće građana za Vijeće općine Cazin

Povezano iz kategorije

Error: No articles to display

Općine Unsko-sanskog kantona

                 

Android App za LjutaKrajina.net