Prva stranka traži da se Bakiru Izetbegoviću i Miloradu Dodiku zabrani političko djelovanje

post image

Saopćenje PRVE STRANKE

Prva stranka najoštrije osuđuje huškačku politiku Bakira Izetbegovića i Milorada Dodika, koji temu referenduma pred predstojeće lokalne izbore koriste za predizbornu kampanju.

Prva stranka smatra da širenje mržnje na jedan takav besmislen način, u ovom trenutku jedino njima ide u prilog, dok se istovremeno pravi problemi države trpaju pod tepih i vješto skrivaju od očiju građana kao što su problemi zapošljavanja, socijalne zbrinutosti građana i td.

Zato pozivamo Centralnu izbornu komisiju i sve nadležne institucije u BiH, OHR, da pokažu političku nepristrasnost i da Bakiru Izetbegoviću i Miloradu Dodiku zabrane obavljanje političkih funkcija u narednih 10 godina. I to kao opomenu svakome ko pokuša da djeluje političkim huškanjem, nacionalizmom, širenjem mržnje i prijetnjom ratnim sukobima.

Narod je gladan i više neće ratovati, a pogotovo ne za Bakira Izetbegovića, Milorada Dodika i Dragana Ćovića.

Mi smo glas naroda!
Prva stranka

Ljuta Krajina

 

NAPOMENA: Poštujući slobodu govora portal Ljuta Krajina je omogućio svim građanima pristup javne riječi iza kojih stoji autor naznačenog teksta, kao i posjetiocima da slobodno komentarišu članke poštujući pravila javne riječi

 

Povezano iz kategorije

Error: No articles to display

Općine Unsko-sanskog kantona

                 

Android App za LjutaKrajina.net