ljutakrajina baner
All RBIH Bos. Krajina Kolumne Region Satira Intervju Saopćenja Novi Front

SDBIH-klikni otvori pogledaj

RBIH

 • Sep 30 , 2014

  Potpisivanje  memoranduma o razumijevanju između T.C. Ziraat Bankasi AS i Ziraat Bank BiH d.d. u vezi sa realizacijom nove kreditne linije u visini od 50 miliona eura, je predizborni manevar gospodina Bakira Izetbegovića kako bi se ubrali jeftini glasački poeni.

 • Sep 22 , 2014

  banner-bk-bih

  Glasnik Nacionalnog kongresa Republike BiH - br. 884

 • Sep 19 , 2014

  Na stranici Američke ambasade u BiH oštar tekst o odgovornosti vlasti napisali su David Barth, direktor misije Američke agencije za međunarodni razvoj u BiH i pukovnik Scott Miller, vojni ataše. Sa zadovoljstvom ga prenosimo;

 • Sep 11 , 2014

  Sarajevo, 10.9.2014. -- Nekoliko dana prije zvaničnog predavanja stranačkih lista za oktobarske izbore, zazvonio mi je telefon. Poznat glas. Fahro. Za narod - Radončić Fahrudin. Za likovne umjetnike - genije sa kistom iz Nikšića koji se proslavio skiciranjem, kako ga optužuje bivša saradnica, ubistva jednog od šefova sarajevske mafije s kojim je Radončić, iako to niječe, imao strukturalan sukob, po dubini i širini.

 • Sep 08 , 2014

  banner-bk-bih

  1. ZAR ULAZAK U NATO NIJE PRIORITET BOSNE I HERCEGOVINE?

  2. NE GRADI SE DRŽAVNA STRATEGIJA NA STRAHU OD RATA, NEGO NA SVAKODNEVNIM REALNIM RIZICIMA

  3. KAKO MOŽETE DAVATI PODRŠKU ZUKORLIĆU KADA JE ON ISTI KAO CERIĆ?

   4. RE: LAGUMDŽIJIN KRST IZNAD SARAJEVA

   5. GLASAO SAM POŠTOM IZ INOSTRANSTVA

Kolumne

 • Sep 19 , 2014

  ODGOVORI NA SEFEROVO ISTUPANJE

  ČETIRI KOMENTARA - Sven Rustempašić, Esad Jaganjac, Musadik Borogovac, Muhamed Borogovac

   19.9.2014.

   

 • Sep 19 , 2014

  Vanredna sjednica Doma naroda prekinuta zbog nedostatka kvoruma

 • Sep 09 , 2014

  Konstitutivni narodi države BiH su Bošnjaci, Srbi i Hrvati, ali Srbi osim BiH imaju Srbiju, a Hrvati Hrvatsku te je samo za Bošnjake BiH „jedna i jedina“ domovina od koje mogu očekivati da vodi brigu o narodnim potrebama Bošnjaka. Međutim evidentno je da se država BiH loše stara o bošnjačkom narodu te je ovaj članak pokušaj da se detaljnije analizira ova nebriga države.

   

 • Sep 08 , 2014

  Javni prostor, ne samo posljednjih dana, mada u njima doživljava kulminaciju, krcat je jezičkih kovanica, novih i starih, termina i konstrukcija koje u sebi imaju islamski ili muslimanski atribut sa krajnje negativnim konotacijama. „Islamisti“, „džihadisti“, „otišao u džihad u Siriju“, „islamski hilafet“, „militantni/radikalni islamisti“ „islamski ekstremisti“ „islamski teroristi“, samo su neki od termina kojima je javni prostor prezasićen a svi impliciraju izrazito negativno značenje pa čak i brutalni teror.

 • Sep 07 , 2014

  Niko nije kao mi, Bošnjaci. Nit znamo ko smo, ni šta smo, ni šta hoćemo, ni kuda idemo. I nema većih šupaka od bošnjačkih.....

Klijent2

Satira

Općine USK

                             

STRANKA DIJASPORE PROMO VIDEO

PayPal Donacija za projekat "Ljuta Krajina"

Unesi iznos donacije.

Joomla Paypal Donations Module

SDBIH-klikni otvori pogledaj

Intervju

Intervju sa predsjednikom Regionalnog boračkog udruženja 'Sove Krajine'

Gospodine Bajriću, Vi ste predsjednik Regionalnog boračkog udruženja organizatora otpora 'Sove Krajine'; u zadnje tri godine odaslali ste na stotine saopćenja i tekstova o lošem stanju u društvu, USK i BiH. Za Vas se slobodno može reći da ste revolucionar, pa i buntovnik, jer ste učesnik na svim protestnim okupljanjima i javno ste pozivali građane da izlaze na proteste. Pa idemo redom. Zašto su protesti stali? Zašto ste se priključili Stranci dijaspore BiH? I zašto baš ta stanka, pored toliko domaćih stranaka i raznih drugih političkih subjekata u BiH?  

DF-klikni otvori pogledaj