ljutakrajina baner

RBIH

Kolumne

 • Feb 27 , 2015

  Nenad Janković, poznatiji kao dr. Nele Karajlić, gostovao je uživo u emisiji Pressing sa Amirom Zukićem na N1 televiziji. To je prvi put nakon ratnih dešavanja da Karajlić gostuje uživo u emisiji i govori o Sarajevu, Nadrealistima, svom životu, knjizi… Inače, Nele je nedavno na Jahorini promovisao svoju knjigu “Fajront u Sarajevu”, a veliku “prašinu” podigao je nakon što je “svratio na piće” u Sarajevo. Postao je glavna tema za razgovor ljudima, a o njegovom dolasku raspisali su se svi mediji u regiji.

   

 • Feb 12 , 2015

  Svjedočenje komandanta odbrane Posavine, generala Petra Stpetica, Nacional br. 595
  Moja ideja kao vojnika je bila da bi presijecanjem koridora kojim su se oružjem, naftom i streljivom opskrbljivale srpske snage oslabilo njihovu moc ne samo u Bosni vec i na okupiranim podrucjima u Hrvatskoj.

 • Feb 10 , 2015

  - Komšića se u Čovićevim javnim istupima u pravilu zaobilazi. Zašto? Pa jednostavno da se stvori dojam kako je on nebitan, kako je dio bošnjačkog paketa za koji je zadužen Izetbegović - pa eto mu neka ga "završava" kako mu drago, izjavio je u intervjuu za Oslobođenje Slavo Kukić, doktor socioloških nauka i profesor Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

 • Jan 26 , 2015

  Namjerne blokade
  Mutne igre tajne koalicije: SNSD, HDZ i SBB pokušavaju preuzeti državnu vlast?

   STARI OJDE AMO DA TI NEŠTO ZAGENIM

 • Jan 26 , 2015

  Na portalu Dnevnog avaza u decembru 2014. danima je bila istaknuta vijest kako Fahrudin Radončić nije optužen u predmetu “Naser Kelmendi”. Podsjećamo, Kelmendi se tereti za organizovani kriminal, ubistvo Ramiza Delelića Ćele i trgovinu i posjedovanje veće količine droge, a američki tužilac Andrew Hughes u julu 2014. u tački za ubistvo spomenuo je i Radončića.

   

Satira

Općine USK

                             

Sloboda govora

Piše Hasan Zulić: Učvrstiti novčana serdstva u kamtonalnoj blagajni

Nakon što je Vlada Lipovaca@co.očistila od novca kantonalnu kasu do posljednjeg feninga i voljom birača politički umirovljeni , nova Vlada Izudina Saračevića hrabro i odgovorno odredila je problem u javnim financijama USK – a ( nedostaju ciljevi , aktivnosti , rokovi i plan ostvarenja  ravnoteže prihoda i  rashoda u godišnjoj bilanci ) i u tražbi prihvatljivog rješenja konsolidacije fiska , uljudno je od šire javnosti tražila stručnu pripomoć .

PayPal Donacija za projekat "Ljuta Krajina"

Unesi iznos donacije.

Joomla Paypal Donations Module