ljutakrajina baner

RBIH

Kolumne

 • Jan 26 , 2015

  Namjerne blokade
  Mutne igre tajne koalicije: SNSD, HDZ i SBB pokušavaju preuzeti državnu vlast?

   STARI OJDE AMO DA TI NEŠTO ZAGENIM

 • Jan 26 , 2015

  Na portalu Dnevnog avaza u decembru 2014. danima je bila istaknuta vijest kako Fahrudin Radončić nije optužen u predmetu “Naser Kelmendi”. Podsjećamo, Kelmendi se tereti za organizovani kriminal, ubistvo Ramiza Delelića Ćele i trgovinu i posjedovanje veće količine droge, a američki tužilac Andrew Hughes u julu 2014. u tački za ubistvo spomenuo je i Radončića.

   

 • Jan 22 , 2015

  Najkraći put da bošnjačka žrtva bude obesmišljena upravo je ustoličavanje tzv. islamskog terorizma kao glavne opasnosti. Treba ispasti da je ta žrtva rezultat bošnjačkog nastojanja da se ovdje pravi tzv. islamska država, u kojoj bi se Srbima i Hrvatima odsijecale glave pred američkim kamerama. Tako nekako.

 • Jan 20 , 2015

  SARAJEVO - Stranke HNS predvođene HDZ-om BiH su odmah nakon izbora, a kao izborni pobjednici, preuzele svoje obveze temeljem izbornog zakona i Ustava FBiH. Očekujemo i od naših koalicijskih partnera da preuzmu svoj dio odgovornosti u vezi s formiranjem vlasti na svim razinama, istakla je u razgovoru za Vijesti.ba Slavica Josipović, zastupnica HDZ BiH u Federalnom parlamentu.

   

 • Jan 14 , 2015

  Zagrebački muftija i predsjednik Mešihata islamske vjerske zajednice u Republici Hrvatskoj dr. Aziz efendija Hasanović komentirao je za N1 televiziju stravične događaje koji su potresli Francusku, ali i čitav svijet.

Satira

Općine USK

                             

Sloboda govora

ŠOKANTNO: Donna Ares za intervju priznala od čega je dobila rak

Donna Ares je z intervjuu koji je radila za Hayat TV priznala od čega se otrovala i šta joj je uzrokovalo rak sa kojim se bori svih ovih mjeseci.  

PayPal Donacija za projekat "Ljuta Krajina"

Unesi iznos donacije.

Joomla Paypal Donations Module