ljutakrajina baner

RBIH

 • Apr 25 , 2015

  Ovo je jedna u nizu priča o herojima odbrane grada Sarajeva. Radomir Rade Zoranović, član Armije Republike Bosne i Hercegovine, heroj je ovog grada, primjer pravog Bosanca i Hercegovca, neustrašivi ratnik sa žestoke Žuči.

 • Apr 24 , 2015

  Predsjedništvo Demokratske fronte (DF) na jučer održanoj sjednici dalo je punu podršku politici koju članovi DF-a vode u izvršnoj vlasti i upravljanju javnim resursima. Ekonomski program DF-a ''Vizija 14-22'' promoviše depolitizaciju u upravljanju javnim preduzećima, saopćeno je iz Demokratske fronte.

 • Apr 18 , 2015

  Predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić gostovao je sinoć u „Brifingu“ emisije „Zabranjeni forum“ Televizije Pink. Na početku intervjua Radončić je napomenuo da je Savez za bolju budućnost (SBB), po rezultatima prošlih izbora, druga najjača stranka u Federaciji BiH, te da su odlučili da će biti „precizna i konstruktivna opozicija“.

 • Apr 13 , 2015

  Dvojica demobilisanih boraca Armije BiH iz Živinica, Šefik Muminović i Džemal Zahirović, krenuli su u Sarajevo. Nepravda, narušeno zdravlje i neimaština ih je natjerala, kako kažu na ovaj korak. Oni najavljuju da će ispred zgrade Federacije BiH, izvšiti samospaljivanje. Traže da im pomognu Bakir Izetbegović i Željko Komšić. Na put za Sarajevo ispratili su ih uplakani članovi porodice.

 • Apr 12 , 2015

  NEADEKVATNA REAKCIJA SDA REZOLUCIJA O NEZAVISNOSTI REPUBLIKE SRPSKE

Kolumne

Satira

Općine USK

                             

Sloboda govora

Sove Krajine: Reagovanje na ''Intervju USK Televizije'' Abida Mulalića ministra u vladi USK

Na sinoćnoj TV emisiji održane u večernjim satima pod nazivom Intervju utorkom,  ministar za pitanje boraca u vladi USK Abid Mulalić  iznio je niz površnih izjava i špekulacija koje obmanjuju javnost, degradiraju i provociraju boračku populaciju i boračka udruženja -

PayPal Donacija za projekat "Ljuta Krajina"

Unesi iznos donacije.

Joomla Paypal Donations Module